Texturing of Maltodextrin Powder by Instantaneous Controlled Pressure-Drop, Texturing of Maltodextrin Powder by Instantaneous Controlled Pressure-Drop
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F06%3A00091597" target="_blank" >RIV/67985858:_____/06:00091597 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
francouzština
Original language name
Texturation de la poudre de maltodextrine par detente instantanee controlee
Original language description
L'utilisation des techniques de Détente Instantanée Controlée (DIC) sur la poudre de maltodextrine permet d'obtenir grâce aux effets de texturation et d'expansion de cette technologie, une augmentation importante du volume apparent de la poudre.
Czech name
Texturování maltodextrinového prášku za okamžitého regulovaného poklesu tlaku
Czech description
Studovali jsme expanzi práškového maltodextrinu při termomechanickém zpracování s využitím technologie DIC (instantaneous controlled pressure-drop).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CI - Industrial chemistry and chemical engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sciences Des Aliments
ISSN
0240-8813
e-ISSN
—
Volume of the periodical
26
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
FR - FRANCE
Number of pages
11
Pages from-to
123-133
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—