Fruits & Vegetables Drying Combining Hot Air, DIC Technology and Microwaves
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F08%3A00096201" target="_blank" >RIV/67985858:_____/08:00096201 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Fruits & Vegetables Drying Combining Hot Air, DIC Technology and Microwaves
Original language description
In the present paper we analyze physical mechanisms occurring during drying throughout heat and mass transfer for defining an efficient and economic three stage drying process consisting of hot air drying followed by a texturing by DIC (Instantaneous Controlled Pressure Drop) and finally using microwave assisted by ambient temperature air dehydration.
Czech name
Sušení ovoce a zeleniny kombinací teplého vzduchu, DIC technologie a mikrovln
Czech description
V článku je analyzován fyzikální mechanismus přenosu tepla a hmoty během účinného ekonomického třístupňového sušení, které je složeno ze sušení teplým vzduchem, následuje DIC technologie s finálním použitím mikrovln za teploty ovzduší.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CI - Industrial chemistry and chemical engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings
ISBN
978-981-277-194-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
1064-1069
Publisher name
World Scientific
Place of publication
Hong Kong
Event location
Hong Kong
Event date
Aug 13, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—