VZ 14/2015 Functional Samples of Sensors with Enzyme.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F15%3A00457081" target="_blank" >RIV/67985858:_____/15:00457081 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VZ 14/2015 Funkční vzorek senzoru s enzymem.
Original language description
Byly připraveny vzorky senzorů biogenních aminů a glukózy z kapalné směsi, ve které byl použit jako nosič UV vytvrditelný organicko-anorganický polymer. Směs obsahovala i materiál citlivý na kyslík a enzymy imobilizované na pevné nosiče. Rheologické vlastnosti kapalné směsi umožňují přípravu, eventuálně výrobu, citlivých bodů tiskem (např. rozprašováním, inject printing) na skle nebo plastu a dalších podkladových materiálech.
Czech name
VZ 14/2015 Funkční vzorek senzoru s enzymem.
Czech description
Byly připraveny vzorky senzorů biogenních aminů a glukózy z kapalné směsi, ve které byl použit jako nosič UV vytvrditelný organicko-anorganický polymer. Směs obsahovala i materiál citlivý na kyslík a enzymy imobilizované na pevné nosiče. Rheologické vlastnosti kapalné směsi umožňují přípravu, eventuálně výrobu, citlivých bodů tiskem (např. rozprašováním, inject printing) na skle nebo plastu a dalších podkladových materiálech.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
JB - Sensors, detecting elements, measurement and regulation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TA03010544" target="_blank" >TA03010544: Printed Optical Chemical Sensors. (POS)</a><br>
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.