Rheology of high viscous food substances
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985874%3A_____%2F11%3A00366133" target="_blank" >RIV/67985874:_____/11:00366133 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
Original language description
Reologické vlastnosti vysokoviskózních potravinářských hmot, především živočišného původu, výrazně ovlivňují jejich přípravu, homogenizaci a zpracování. U vybrané hmoty byl proveden komplexní reologický popis tokového chování při technologii jejího zpracování. Na základě zjištěných výsledků lze konstatovat, že výraznější vliv má viskoelasticita než viskozita.
Czech name
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
Czech description
Reologické vlastnosti vysokoviskózních potravinářských hmot, především živočišného původu, výrazně ovlivňují jejich přípravu, homogenizaci a zpracování. U vybrané hmoty byl proveden komplexní reologický popis tokového chování při technologii jejího zpracování. Na základě zjištěných výsledků lze konstatovat, že výraznější vliv má viskoelasticita než viskozita.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
BK - Liquid mechanics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FR-TI1%2F156" target="_blank" >FR-TI1/156: *Optimization of the process of preparation and homogenization of high-viscous mass in food-processing industry</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník CHISA 2011
ISBN
978-80-905035-0-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
118
Publisher name
Česká společnost chemického inženýrství
Place of publication
Praha
Event location
Srní
Event date
Oct 24, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—