Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F08%3A00312379" target="_blank" >RIV/68081715:_____/08:00312379 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
Original language description
1-D gel electrophoresis in combination with mass spectrometry was succesfully used for the description of changes in protein profile during malting.
Czech name
Srovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd
Czech description
Kombinace jednorozměrné gelové elektroforézy a hmotnostní spektrometrie byla využita k popsání změn v proteinovém profilu během procesu sladování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Research Centre for Study of Extract Compounds of Barley and Hop</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické Listy
ISSN
1803-2389
e-ISSN
—
Volume of the periodical
102
Issue of the periodical within the volume
15
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—