Methods of protein digestion utilizable in proteomic analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081715%3A_____%2F16%3A00449235" target="_blank" >RIV/68081715:_____/16:00449235 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metody štěpení proteinů využitelné v proteomické analýze
Original language description
Důležitý krok proteomiky založené na hmotnostní spektrometrii představuje enzymové štěpení analyzovaných proteinů. Tato přehledová práce shrnuje alternativy tradičního postupu vyvinuté pro účinnou a rychlou digesci proteinů, kam patří použití organických rozpouštědel, mikrovn, infračerveného záření, ultrazvuku a imobilizace enzymů.
Czech name
Metody štěpení proteinů využitelné v proteomické analýze
Czech description
Důležitý krok proteomiky založené na hmotnostní spektrometrii představuje enzymové štěpení analyzovaných proteinů. Tato přehledová práce shrnuje alternativy tradičního postupu vyvinuté pro účinnou a rychlou digesci proteinů, kam patří použití organických rozpouštědel, mikrovn, infračerveného záření, ultrazvuku a imobilizace enzymů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
110
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
174-178
UT code for WoS article
000376183000003
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-84969165048