All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378076%3A_____%2F05%3A00028458" target="_blank" >RIV/68378076:_____/05:00028458 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

  • Original language description

    How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.

  • Czech name

    Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby

  • Czech description

    Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

    AC - Archaeology, anthropology, ethnology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    80-200-1325-3

  • Number of pages

    300

  • Publisher name

    ACADEMIA

  • Place of publication

    Prague

  • UT code for WoS book