The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378076%3A_____%2F05%3A00028458" target="_blank" >RIV/68378076:_____/05:00028458 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
Original language description
How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.
Czech name
Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby
Czech description
Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
AC - Archaeology, anthropology, ethnology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-200-1325-3
Number of pages
300
Publisher name
ACADEMIA
Place of publication
Prague
UT code for WoS book
—