Preservation of foods by high hydrostatic pressure.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378271%3A_____%2F02%3A02030144" target="_blank" >RIV/68378271:_____/02:02030144 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.
Original language description
V příspěvku je testována nová technologie sterilizace potravin pomocí vysokého hydrostatického tlaku.
Czech name
Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP9026" target="_blank" >EP9026: Research of application of high isostatic pressure for production of foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků.
ISBN
80-7082-907-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
533-536
Publisher name
Západočeská univerzita v Plzni
Place of publication
Plzeň
Event location
Plzeň [CZ]
Event date
Sep 9, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—