Parameters of Transport and Handling with Baled Straw
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378297%3A_____%2F06%3A00044585" target="_blank" >RIV/68378297:_____/06:00044585 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Parametry dopravy a manipulace balíkované slámy
Original language description
V posledních letech se v České republice vlivem snížení stavu skotu a přechodem části živočišné výroby na bezstelivové technologie snížila spotřeba slámy pro stelivové účely. Pozvolna však roste množství slámy využívané k energetickým a průmyslovým účelům. Autoři článku stanovily pomocí terénního měření technické a exploatační parametry linky pro sklizeň a místní dopravu balíkované slámy.
Czech name
Parametry dopravy a manipulace balíkované slámy
Czech description
V posledních letech se v České republice vlivem snížení stavu skotu a přechodem části živočišné výroby na bezstelivové technologie snížila spotřeba slámy pro stelivové účely. Pozvolna však roste množství slámy využívané k energetickým a průmyslovým účelům. Autoři článku stanovily pomocí terénního měření technické a exploatační parametry linky pro sklizeň a místní dopravu balíkované slámy.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GB - Agricultural machines and construction
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mechanizace zemědělství
ISSN
0373-6776
e-ISSN
—
Volume of the periodical
54
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
32-34
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—