Cybersecurity of Beet and Sugar Sector
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21460%2F19%3A00339703" target="_blank" >RIV/68407700:21460/19:00339703 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://hdl.handle.net/10467/86963" target="_blank" >http://hdl.handle.net/10467/86963</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kybernetická bezpečnost řepařského a cukrovarnického sektoru
Original language description
Příspěvek pojednává o kybernetických rizicích pro řepařský a cukrovarnický průmysl. V případě cukrovarnického průmyslu představuje hlavní riziko napadení řídících kontrolních systémů škodlivým kódem finančně motivovaného aktéra. V případě řepařského průmyslu představuje riziko napadení nově zaváděných technologií precizního zemědělství. Cílem příspěvku je rovněž stanovení návrhů opatření pro zvýšení kybernetické bezpečnosti u řepařství a cukrovarnictví jako oblastí, na které primárně nedopadá zákon o kybernetické bezpečnosti.
Czech name
Kybernetická bezpečnost řepařského a cukrovarnického sektoru
Czech description
Příspěvek pojednává o kybernetických rizicích pro řepařský a cukrovarnický průmysl. V případě cukrovarnického průmyslu představuje hlavní riziko napadení řídících kontrolních systémů škodlivým kódem finančně motivovaného aktéra. V případě řepařského průmyslu představuje riziko napadení nově zaváděných technologií precizního zemědělství. Cílem příspěvku je rovněž stanovení návrhů opatření pro zvýšení kybernetické bezpečnosti u řepařství a cukrovarnictví jako oblastí, na které primárně nedopadá zákon o kybernetické bezpečnosti.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
—
Volume of the periodical
135
Issue of the periodical within the volume
11
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
375-376
UT code for WoS article
000500231000007
EID of the result in the Scopus database
2-s2.0-85076625529