Risk Analysis of Structures Exposed to the Impact by Bayesian Networks
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21610%2F05%3A07117155" target="_blank" >RIV/68407700:21610/05:07117155 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Risk Analysis of Structures Exposed to the Impact by Bayesian Networks
Original language description
The risk assessment of structures endangered by impact is based on Bayesian causal networks. The suggested approach is to optimize design, which can be applied for any type of structures. The objective is to minimize the risk to people, structures and environment.
Czech name
Riziková analýza konstrukcí vystavených účinkům nárazu pomocí metody Bayesovských sítí
Czech description
Metoda hodnocení konstrukcí vystavených účinkům nárazu je založena na metodě příčinných Bayesovských sítí. Předkládaný přístup je optimalizovat návrh, který by bylo možné aplikovat na různé typy konstrukcí. Cílem je minimalizace následky na lidi, konstrukce a prostředí.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JN - Civil engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LA%20164" target="_blank" >LA 164: Probabilistic assessment of reliability and risks of structural systems</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Juniorstav 2005. Díl 4 - Konstrukce a dopravní stavby II
ISBN
80-214-2828-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
53-56
Publisher name
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Feb 2, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—