Some characteristic of protein hydrolyzates obtained from tannery and meat industry waste
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504711" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504711 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Některé charakteristiky proteinových hydrolyzátů z odpadů koželužského a masného průmyslu
Original language description
Práce je zaměřena na přípravu proteinových hydrolyzátů a stanovení některých jejich charakteristik jako je molekulová hmotnost, sušina a obsah chromu. Hydrolyzáty byly připraveny z chromočiněných postružin a odpadů umělých jedlých střev jak dvoustupňovouenzymovou hydrolýzou tak jednostupňovou kyselou hydrolýzou
Czech name
Některé charakteristiky proteinových hydrolyzátů z odpadů koželužského a masného průmyslu
Czech description
Práce je zaměřena na přípravu proteinových hydrolyzátů a stanovení některých jejich charakteristik jako je molekulová hmotnost, sušina a obsah chromu. Hydrolyzáty byly připraveny z chromočiněných postružin a odpadů umělých jedlých střev jak dvoustupňovouenzymovou hydrolýzou tak jednostupňovou kyselou hydrolýzou
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CC - Organic chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mezinárodní vědecká konference - Výživa zvířat - PROTEINY
ISBN
80-7157-954-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
234-237
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—