High-Performance Liquid Chromatography Method for the Determination of Riboflavin in Pork and Beef Meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505638" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505638 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
High-Performance Liquid Chromatography Method for the Determination of Riboflavin in Pork and Beef Meat
Original language description
The aim of this study was to determine vitamin B2 in meat using HPLC-UV
Czech name
Stanovení vitaminu B2 ve vepřovém a hovězím mase
Czech description
Pomocí HPLC s UV detekcí bylo stanoveno množství riboflavinu ve vabraných vzorcích masa.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie) I. diel
ISBN
978-80-8069-860-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
215-219
Publisher name
Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—