Determination of vitamin C in varieties of Wallachia apples by HPLC-ECD
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F07%3A63505648" target="_blank" >RIV/70883521:28110/07:63505648 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Determination of vitamin C in varieties of Wallachia apples by HPLC-ECD
Original language description
The aim of this study was to determin vitamin C in apples
Czech name
V této práci byl sledován obsah vitaminu C v jablkách
Czech description
vitamin C, jablko, HPLC
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XI. Pracovní setkání biochemiků a molekulárních biologů
ISBN
978-80-210-4234-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
52
Publisher name
Masarykova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—