Garlic and its Analytical - Qualitative Parameters
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F17%3A63517405" target="_blank" >RIV/70883521:28110/17:63517405 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Česnek a jeho analyticko - jakostní parametry
Original language description
U česneku kuchyňského (Allium sativum) - český, čínský, španělský; a česneku medvědího (A. ursinum) byly stanoveny analyticko - jakostní parametry. Nejvyšší hodnoty sušiny (rozmezí všech vzorků 28,69 - 43,03%) a refraktometrické sušiny (25,26 - 43,18%) byly zjištěny u čínského česneku, nejnižší u medvědího česneku. U kyselosti (0,31 až 0,46%) a hrubé vlákniny (1,26-3,79%) byly zjištění opačné. Obsah kyseliny askorbové - vitaminu C (71,23 - 126,48 mg.100g-1) byl v pořadí: španělský, medvědí, český česnek, a čínský česnek.
Czech name
Česnek a jeho analyticko - jakostní parametry
Czech description
U česneku kuchyňského (Allium sativum) - český, čínský, španělský; a česneku medvědího (A. ursinum) byly stanoveny analyticko - jakostní parametry. Nejvyšší hodnoty sušiny (rozmezí všech vzorků 28,69 - 43,03%) a refraktometrické sušiny (25,26 - 43,18%) byly zjištěny u čínského česneku, nejnižší u medvědího česneku. U kyselosti (0,31 až 0,46%) a hrubé vlákniny (1,26-3,79%) byly zjištění opačné. Obsah kyseliny askorbové - vitaminu C (71,23 - 126,48 mg.100g-1) byl v pořadí: španělský, medvědí, český česnek, a čínský česnek.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu
ISBN
978-80-87300-95-4
ISSN
—
e-ISSN
neuvedeno
Number of pages
7
Pages from-to
120-126
Publisher name
Vysoká škola obchodní a hotelová
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Apr 27, 2017
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—