All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Garlic and its Analytical - Qualitative Parameters

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F17%3A63517405" target="_blank" >RIV/70883521:28110/17:63517405 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Česnek a jeho analyticko - jakostní parametry

  • Original language description

    U česneku kuchyňského (Allium sativum) - český, čínský, španělský; a česneku medvědího (A. ursinum) byly stanoveny analyticko - jakostní parametry. Nejvyšší hodnoty sušiny (rozmezí všech vzorků 28,69 - 43,03%) a refraktometrické sušiny (25,26 - 43,18%) byly zjištěny u čínského česneku, nejnižší u medvědího česneku. U kyselosti (0,31 až 0,46%) a hrubé vlákniny (1,26-3,79%) byly zjištění opačné. Obsah kyseliny askorbové - vitaminu C (71,23 - 126,48 mg.100g-1) byl v pořadí: španělský, medvědí, český česnek, a čínský česnek.

  • Czech name

    Česnek a jeho analyticko - jakostní parametry

  • Czech description

    U česneku kuchyňského (Allium sativum) - český, čínský, španělský; a česneku medvědího (A. ursinum) byly stanoveny analyticko - jakostní parametry. Nejvyšší hodnoty sušiny (rozmezí všech vzorků 28,69 - 43,03%) a refraktometrické sušiny (25,26 - 43,18%) byly zjištěny u čínského česneku, nejnižší u medvědího česneku. U kyselosti (0,31 až 0,46%) a hrubé vlákniny (1,26-3,79%) byly zjištění opačné. Obsah kyseliny askorbové - vitaminu C (71,23 - 126,48 mg.100g-1) byl v pořadí: španělský, medvědí, český česnek, a čínský česnek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků z desáté mezinárodní vědecké konference: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu

  • ISBN

    978-80-87300-95-4

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Number of pages

    7

  • Pages from-to

    120-126

  • Publisher name

    Vysoká škola obchodní a hotelová

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Apr 27, 2017

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article