Nutritional value and selected parameters of crocodile meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F15%3A43873304" target="_blank" >RIV/70883521:28610/15:43873304 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa
Original language description
V práci byly porovnány vybrané partie těla krokodýla nilského (Crocodylus niloticus) z hlediska jejich nutriční hodnoty, pH, texturních vlastností a barvy. K analýzám byly použity následující části jatečně upraveného těla: hřbet, plec, kýta, líčka, dorzální a ventrální část ocasní partie.
Czech name
Nutriční hodnota a vybrané vlastnosti krokodýlího masa
Czech description
V práci byly porovnány vybrané partie těla krokodýla nilského (Crocodylus niloticus) z hlediska jejich nutriční hodnoty, pH, texturních vlastností a barvy. K analýzám byly použity následující části jatečně upraveného těla: hřbet, plec, kýta, líčka, dorzální a ventrální část ocasní partie.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena a technologie potravin - XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-763-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
92-96
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Oct 14, 2015
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—