For and of sparkling water
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F03%3A00005120" target="_blank" >RIV/75010330:_____/03:00005120 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pro a proti perlivé vody
Original language description
Článek popisuje známé zdravotní účinky a chuťové aspekty balených vod s přirozeně vysokým obsahem oxidu uhličitého nebo uměle dosycovaných oxidem uhličitým.
Czech name
Pro a proti perlivé vody
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
SOVAK
ISSN
1210-3039
e-ISSN
—
Volume of the periodical
12
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
25-27
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—