Study of hydrophilic vitamins - thiamine, riboflavin and vitamin B6 in foods consumed in the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F04%3A00005835" target="_blank" >RIV/75010330:_____/04:00005835 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studium hydrofilních vitaminů - thiaminu, riboflavinu a vitaminu B6 v potravinách konzumovaných v ČR
Original language description
Hydrofilní vitaminy - thiamin, riboflavin a vitamin B6 v potravinách konzumovaných v ČR
Czech name
Studium hydrofilních vitaminů - thiaminu, riboflavinu a vitaminu B6 v potravinách konzumovaných v ČR
Czech description
Hydrofilní vitaminy - thiamin, riboflavin a vitamin B6 v potravinách konzumovaných v ČR
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FM - Hygiene
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
59
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
116-119
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—