How to manage a business in a crisis period - Experiences from the pandemic and factors that influenced the success of businesses in dealing with a crisis situation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75081431%3A_____%2F22%3A00002306" target="_blank" >RIV/75081431:_____/22:00002306 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak na řízení podniku v krizovém období - Zkušenosti z pandemie a faktory, které ovlivnily úspěšnost podniků vypořádat se s krizovou situací
Original language description
Workshop byl realizován formou interaktivních kulatých stolů, v rámci kterých byly se zástupci podnikatelů konzultovány: • výsledky realizovaných šetření • aktuální stav podniků po pandemii COVID-19 • schopnost podniků vypořádat se s krizovou situací • hlavní faktory úspěchu podniků při překonání krizové situace • výměna zkušeností mezi podnikateli Interaktivní workshop byl uspořádán formou stánku v rámci Sněmu Hospodářské komory ČR s cílem oslovit širokou paletu zástupců podnikatelské veřejnosti a prezentovat zjištění z realizovaných šetření a zapojit je do interaktivní konzultace. Konzultací se v rámci workshopu zúčastnilo přes 30 podnikatelů, kterým byly prezentovány výstupy projektu a kteří se zapojili do diskuse v rámci kulatých stolů.
Czech name
Jak na řízení podniku v krizovém období - Zkušenosti z pandemie a faktory, které ovlivnily úspěšnost podniků vypořádat se s krizovou situací
Czech description
Workshop byl realizován formou interaktivních kulatých stolů, v rámci kterých byly se zástupci podnikatelů konzultovány: • výsledky realizovaných šetření • aktuální stav podniků po pandemii COVID-19 • schopnost podniků vypořádat se s krizovou situací • hlavní faktory úspěchu podniků při překonání krizové situace • výměna zkušeností mezi podnikateli Interaktivní workshop byl uspořádán formou stánku v rámci Sněmu Hospodářské komory ČR s cílem oslovit širokou paletu zástupců podnikatelské veřejnosti a prezentovat zjištění z realizovaných šetření a zapojit je do interaktivní konzultace. Konzultací se v rámci workshopu zúčastnilo přes 30 podnikatelů, kterým byly prezentovány výstupy projektu a kteří se zapojili do diskuse v rámci kulatých stolů.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
50204 - Business and management
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TL04000191" target="_blank" >TL04000191: Restart of SMEs: Specification of impacts of the COVID-19 pandemic on SMEs and identification of successful crisis response factors and definition of development scenarios by impact typology and category of SMEs</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
online
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
30
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce