Food preparation could be dangerous
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%3AJ19%2F98%3A220001149" target="_blank" >RIV:J19/98:220001149 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
—
Original language name
Technologie přípravy pokrmů může mít skrytá nebezpečí
Original language description
—
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
—
Others
Publication year
1998
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
1998
Issue of the periodical within the volume
55
Country of publishing house
—
Number of pages
0
Pages from-to
149-150
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—