All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Development of human resources in the food analysis using gas chromatography

Public support

  • Provider

    Ministry of Education, Youth and Sports

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

  • Contest type

  • Contract ID

    44144/13

Alternative language

  • Project name in Czech

    Rozvoj lidských zdrojů v oblasti analýzy potravin pomocí plynové chromatografie

  • Annotation in Czech

    Projekt zahrnuje vytvoření nové pozice Postdoka - odborníka na plynovou chromatografii pro analýzu potravin a je určen pro tým vědeckých pracovníků žadatele projektu a následně i studenty a pracovníky v oboru potravinářství. Bude realizována stáž Postdoka na špičkovém zahraničním vědeckém pracovišti, které se zabývá podobnou tématikou, přičemž v průběhu této stáže Postdok: 1) získá praxi se jmenovanou metodou a cenné doplňující informace, které bude moci předat cílovým skupinám, které budou moci tyto nejnovější znalosti a informace využít při jejich uplatnění v aplikačním a výzkumném sektoru. 2) nastartuje společnou spolupráci mezi žadatelem a zahraničním pracovištěm a bude mít na tomto pracovišti plnohodnotnou podporu pro maximální využití celé stáže.V projektu chceme dosáhnout spojení personálních a materiálních kapacit - výstupem bude vyšší efektivita práce, vyšší počet výstupů (publikace, metodiky, patenty), ale také vyšší úspěšnost při získávání prostředků na výzkum

Scientific branches

  • R&D category

    ZV - Basic research

  • CEP classification - main branch

    GM - Food industry

  • CEP - secondary branch

  • CEP - another secondary branch

  • OECD FORD - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    21101 - Food and beverages

Completed project evaluation

  • Provider evaluation

    U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)

  • Project results evaluation

    Project was implemented in accordance with the grant decision. The activity and the purpose of the project was completely filled. All outputs have been created and properly supported by the provider. The project has contributed to the emergence and improvement of the research and development teams with an emphasis on multidisciplinaritu and cooperation with the private sector.

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Jan 1, 2012

  • Realization period - end

    Dec 31, 2014

  • Project status

    U - Finished project

  • Latest support payment

    Jun 5, 2014

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP15-MSM-EE-U/01:1

  • Data delivery date

    Jul 2, 2015

Finance

  • Total approved costs

    4,754 thou. CZK

  • Public financial support

    4,754 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK