Digital innovation of the cloud kitchen processes
Public support
Provider
Ministry of Industry and Trade
Programme
—
Call for proposals
SMPO202100001
Main participants
Effectively s.r.o.
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
FX03030179
Alternative language
Project name in Czech
Digitalní inovace procesů cloudové kuchyně
Annotation in Czech
"Cílem projektu je zavést inovace postupů uchazeče za účelem zkrácení času potřebného na dodání produktu, standardizace a zlepšení jeho kvality a optimalizace využití zdrojů. Konkrétně je cílem zavést inovace v těchto oblastech: • Inovace v oblasti gastro-technologického procesu: V současném modelu je postup přípravy jídel plně outsourcován na restaurace, což vede to k dlouhé době přípravy a neoptimálnímu vytížení zdrojů (výroba probíhá primárně přes polední a večerní špičky a jídla jsou vařena s minimální přípravou ze základních surovin). V novém konceptu je cílem část procesu insourcovat a proces přípravy jídel inovovat za použití nových gastro-technologických postupů a nejmodernějších zařízení pro předpřípravu, konzervaci, refreshe a kompletaci jídel • Inovace v oblasti zavádění nástrojů digitalizace a automatizace (GastroTech): Cílem této inovace je za použití konceptů Průmyslu 4.0 a moderní gastro-technologie maximálně digitalizovat a automatizovat interakce v gastro-procesech uchazeče, jako je řízení kuchyně, predikce poptávky a end-to-end automatická procesní integrace (od nákupu surovin pro prodej zákazníkovi)"
Scientific branches
R&D category
IN - Innovation
OECD FORD - main branch
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
OECD FORD - secondary branch
20101 - Civil engineering
OECD FORD - another secondary branch
—
CEP - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
AF - Documentation, librarianship, work with information<br>BC - Theory and management systems<br>BD - Information theory<br>IN - Informatics<br>JN - Civil engineering
Completed project evaluation
Provider evaluation
U - Uspěl podle zadání (s publikovanými či patentovanými výsledky atd.)
Project results evaluation
The project has achieved all of its stated objectives and the project outputs have the potential for economic benefit to the project developer. In line with The Country for the Future programme, 3 innovations of the process have been successfully introduced in the company in the form of a Set of Innovated Gastro-Technological Procedures for the Preparation, Preservation and Refreshment of Food, Deployment of New IT/Digital Tools and Technologies in the Kitchen Processes in the Modern Gastronomy and Deployment and Testing of Innovations in the Real Environment of the Innovated Establishment.
Solution timeline
Realization period - beginning
Apr 1, 2021
Realization period - end
Dec 31, 2022
Project status
U - Finished project
Latest support payment
Nov 23, 2021
Data delivery to CEP
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data delivery code
CEP23-MPO-FX-U
Data delivery date
Aug 7, 2023
Finance
Total approved costs
13,866 thou. CZK
Public financial support
6,933 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
6,933 thou. CZK