Organizational and process innovation at Pivovar Hubertus, a.s.
Public support
Provider
Ministry of Industry and Trade
Programme
—
Call for proposals
SMPO202300001
Main participants
Pivovar Hubertus, a.s.
Contest type
VS - Public tender
Contract ID
FX05030033_7807
Alternative language
Project name in Czech
Organizační a procesní inovace ve společnosti Pivovar Hubertus, a.s.
Annotation in Czech
Předmětem předkládaného projektu je digitalizace výroby v Pivovaru Hubertus prostřednictvím organizační inovace spočívající v implementaci systému pro plánování a řízení pivovarské výroby a laboratoře spojená s implementací podstatně zdokonaleného výrobního postupu na úrovni filtrace piva a zacílená na zefektivnění výrobních procesů a zvýšení kvality vyráběných produktů pivovaru.
Scientific branches
R&D category
IN - Innovation
OECD FORD - main branch
21101 - Food and beverages
OECD FORD - secondary branch
50204 - Business and management
OECD FORD - another secondary branch
—
CEP - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
AH - Economics<br>GA - Agricultural economics<br>GM - Food industry
Solution timeline
Realization period - beginning
Jan 1, 2024
Realization period - end
Dec 31, 2024
Project status
J - One year project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data delivery code
CEP24-MPO-FX-R
Data delivery date
Feb 27, 2024
Finance
Total approved costs
12,634 thou. CZK
Public financial support
6,317 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
6,317 thou. CZK