Development and application of professional activity procedures for the field of catering services to meet professional qualifications and individual final exams
Public support
Provider
Ministry of Defence
Programme
—
Call for proposals
—
Main participants
Ministerstvo obrany / Univerzita obrany - Fakulta vojenských technologií Brno
Contest type
VZ - Public procurement
Contract ID
2502 6 1660
Alternative language
Project name in Czech
PROKVAJEZA - Zpracování a aplikace postupů odborné činnosti pro oblast stravovacích služeb ke splnění profesní kvalifikace a jednotlivé závěrečné zkoušky
Annotation in Czech
Cílem projektu je vzdělávací program pro splnění profesní kvalifikace a jednotné závěrečné zkoušky a zpracována bude certifikovaná metodika „Znalost gastronomického know-how přípravy teplých pokrmů“ a Program dalšího vzdělávání v gastronomii v oblasti polního stravování. Bude vytvořen „Katalog e-learningu“ v prostředí Moodle, kde budou připraveny a uloženy audiovizuální (AV) díla ve formě lineárních a nelineárních multimédií. Vzdělávací obsah v e-learningovém prostředí je prezentován prostřednictvím e-learningových nástrojů nebo vzdělávacích objektů. Nástroje pro asynchronní učení lze použít pro vlastní učení a zahrnují čtecí materiály, audio a video, fóra, wiki atd. Synchronními nástroji, kdy budou u výuky přítomni instruktor i student, budou virtuální učebny, webináře a videokonference. Forma audiovizuálních děl je definována jako „všechny formy elektronicky podporovaného učení a výuky, které jsou procedurální povahy a jejichž cílem je konstrukce znalostí s odkazem na individuální zkušenosti, praxi a znalosti studenta.
Scientific branches
R&D category
AP - Applied research
OECD FORD - main branch
21101 - Food and beverages
OECD FORD - secondary branch
—
OECD FORD - another secondary branch
—
CEP - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)
GM - Food industry
Solution timeline
Realization period - beginning
Aug 26, 2025
Realization period - end
Dec 31, 2027
Project status
Z - Beginning multi-year project
Latest support payment
—
Data delivery to CEP
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data delivery code
CEP25-MO0-OX-R
Data delivery date
Sep 12, 2025
Finance
Total approved costs
398 thou. CZK
Public financial support
398 thou. CZK
Other public sources
0 thou. CZK
Non public and foreign sources
0 thou. CZK