All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Development and application of professional activity procedures for the field of catering services to meet professional qualifications and individual final exams

Public support

  • Provider

    Ministry of Defence

  • Programme

  • Call for proposals

  • Main participants

    Ministerstvo obrany / Univerzita obrany - Fakulta vojenských technologií Brno

  • Contest type

    VZ - Public procurement

  • Contract ID

    2502 6 1660

Alternative language

  • Project name in Czech

    PROKVAJEZA - Zpracování a aplikace postupů odborné činnosti pro oblast stravovacích služeb ke splnění profesní kvalifikace a jednotlivé závěrečné zkoušky

  • Annotation in Czech

    Cílem projektu je vzdělávací program pro splnění profesní kvalifikace a jednotné závěrečné zkoušky a zpracována bude certifikovaná metodika „Znalost gastronomického know-how přípravy teplých pokrmů“ a Program dalšího vzdělávání v gastronomii v oblasti polního stravování. Bude vytvořen „Katalog e-learningu“ v prostředí Moodle, kde budou připraveny a uloženy audiovizuální (AV) díla ve formě lineárních a nelineárních multimédií. Vzdělávací obsah v e-learningovém prostředí je prezentován prostřednictvím e-learningových nástrojů nebo vzdělávacích objektů. Nástroje pro asynchronní učení lze použít pro vlastní učení a zahrnují čtecí materiály, audio a video, fóra, wiki atd. Synchronními nástroji, kdy budou u výuky přítomni instruktor i student, budou virtuální učebny, webináře a videokonference. Forma audiovizuálních děl je definována jako „všechny formy elektronicky podporovaného učení a výuky, které jsou procedurální povahy a jejichž cílem je konstrukce znalostí s odkazem na individuální zkušenosti, praxi a znalosti studenta.

Scientific branches

  • R&D category

    AP - Applied research

  • OECD FORD - main branch

    21101 - Food and beverages

  • OECD FORD - secondary branch

  • OECD FORD - another secondary branch

  • CEP - equivalent branches <br>(according to the <a href="http://www.vyzkum.cz/storage/att/E6EF7938F0E854BAE520AC119FB22E8D/Prevodnik_oboru_Frascati.pdf">converter</a>)

    GM - Food industry

Solution timeline

  • Realization period - beginning

    Aug 26, 2025

  • Realization period - end

    Dec 31, 2027

  • Project status

    Z - Beginning multi-year project

  • Latest support payment

Data delivery to CEP

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

  • Data delivery code

    CEP25-MO0-OX-R

  • Data delivery date

    Sep 12, 2025

Finance

  • Total approved costs

    398 thou. CZK

  • Public financial support

    398 thou. CZK

  • Other public sources

    0 thou. CZK

  • Non public and foreign sources

    0 thou. CZK