All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of n-3 polyunsaturated fatty acids enriched yoghurt in weight reduction of obese women

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023761%3A_____%2F11%3A%230000142" target="_blank" >RIV/00023761:_____/11:#0000142 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Účinek jogurtu obohaceného polynenasycenými mastnými kyselinami řady n-3 v redukčním režimu u obézních žen

  • Original language description

    V krátkodobém redukčním režimu dochází často ke snížení zastoupení mastných kyselin řady n-3 v lipidech séra.. V důsledku zařazení jogurtu obohaceného polynenasycenými mastnými kyselinami došlo k úpravě zastoupení mastných kyselin řady n-3 ve fosfolipidech séra po třitýdenním redukčním režimu u obézních žen.

  • Czech name

    Účinek jogurtu obohaceného polynenasycenými mastnými kyselinami řady n-3 v redukčním režimu u obézních žen

  • Czech description

    V krátkodobém redukčním režimu dochází často ke snížení zastoupení mastných kyselin řady n-3 v lipidech séra.. V důsledku zařazení jogurtu obohaceného polynenasycenými mastnými kyselinami došlo k úpravě zastoupení mastných kyselin řady n-3 ve fosfolipidech séra po třitýdenním redukčním režimu u obézních žen.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/NS9830" target="_blank" >NS9830: Nutrigenomic interacttions in different weight reducing diets. Relation to fatty acid composition.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    66

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    156-157

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database