Risks of vegetarian and vegan diet for children and adults
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00023761%3A_____%2F21%3AN0000050" target="_blank" >RIV/00023761:_____/21:N0000050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rizika vegetariánské a veganské stravy pro děti a dospělé
Original language description
Kapitola se zabývá riziky vegetariánských a veganských diet v jídelníčku u dospělých osob a u dětí ve vztahu ke konzumaci mléka a mléčných výrobků u obou věkových skupin. Diskutován je vztah k osteoporóze a vyššímu věku.
Czech name
Rizika vegetariánské a veganské stravy pro děti a dospělé
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Mléko a mléčné výrobky – rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnými
ISBN
978-80-88019-43-5
Number of pages of the result
4
Pages from-to
34-37
Number of pages of the book
55
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—