Evaluation of favour of fresh and UHT milk.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F03%3A00004889" target="_blank" >RIV/60076658:12220/03:00004889 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Posouzení obliby "čerstvého" a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
Original language description
31 posuzovatelů ve věku 20 - 23 let posuzovalo párovým porovnávacím testem vzorky konzumního mléka tepelně ošetřeného běžnou pasterací ("čerstvé" mléko) a UHT záhřevem (trvanlivé mléko). Při určování preferencí dávalo přednost "čerstvému" mléku před mlékem trvanlivým 12 posuzovatelů. Výsledky nebyly statisticky významné
Czech name
Posouzení obliby "čerstvého" a trvanlivého konzumního mléka u mladých spotřebitelů.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXX. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin. Sborník souhrnů sdělení.
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
9
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—