Healthy eating during shifts: podcast
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00025950%3A_____%2F21%3AN0000151" target="_blank" >RIV/00025950:_____/21:N0000151 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.buzzsprout.com/1514908/9752751-zdrave-stravovani-pri-smennem-provozu" target="_blank" >https://www.buzzsprout.com/1514908/9752751-zdrave-stravovani-pri-smennem-provozu</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zdravé stravování při směnném provozu: podcast
Original language description
Čtvrtý ze série podcastů výzkumného úkolu Hodnocení a řízení pracovních rizik u strážníků obecní policie v kontextu přijímaných bezpečnostních opatření se věnuje zdravému stravování při směnném provozu. V podcastu se účastníci věnovali těmto tématům: současná výživa; univerzální model stravování; výživové styly; škodliviny ve stravě (vysoce průmyslově zpracované potraviny); pitný režim a správné porce.
Czech name
Zdravé stravování při směnném provozu: podcast
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
—
OECD FORD branch
50901 - Other social sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—