Application of gel baits for control of pest cockroaches
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F09%3A00000755" target="_blank" >RIV/00027006:_____/09:00000755 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu
Original language description
Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona 258/2000. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se výskytu švábů v zemědělských a potravinářských provozech a nových metod jeho hubení za pomoci gelových insekticidních nástrah. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o účinnosti gelů a praktické instrukce o jejich aplikaci v různých situacích.
Czech name
Aplikace gelových insekticidních nástrah na hubení švábovitého hmyzu
Czech description
Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona 258/2000. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se výskytu švábů v zemědělských a potravinářských provozech a nových metod jeho hubení za pomoci gelových insekticidních nástrah. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o účinnosti gelů a praktické instrukce o jejich aplikaci v různých situacích.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GF - Diseases, pests, weeds and plant protection
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
3304/10
Regulation ID
—
Technical parameters
Osvědčení 3/2009 o uznání uplatněné certifikované metodiky vydává Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny ISBN: 978-80-7427-019-2
Economical parameters
Snižování ekonomických ztrát v zemedělském, potravinářském a komunálním prostředí a snižování zdravotních rizik.
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
Date of certification
—
Method of use
—