All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Bread mixture for preparation of multi-grain bread

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F13%3A00002789" target="_blank" >RIV/00027006:_____/13:00002789 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25328859:_____/13:#0000769 RIV/62156489:43210/13:00213668 RIV/00027022:_____/13:00000381

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba

  • Original language description

    Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů.

  • Czech name

    Chlebová směs pro přípravu vícezrnného chleba

  • Czech description

    Podstatou technického řešení užitného vzoru je kompletní chlebová směs připravená z mlýnských frakcí pšenice seté, pšenice dvouzrnky a ječmene jarního s bezpluchým typem zrna, dále soli, instantního droždí, kmínu, lepku a okyselovacího pekařského přípravku. Směs slouží na přípravu chleba s vyšší nutriční hodnotou, zejména s vyšším obsahem celkové vlákniny potravy, celkových polyfenolů, s vyšší antioxidační aktivitou a zejména vysokým obsahem beta-glukanů.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Study and characterization of the cereals with high nutritive value for special bakery and pastry utilization.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    26271

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Mendelova univerzita v Brně, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Agrotest fyto, s.r.o.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence