The mixture for bread leaven preparation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F01%3A93511_3" target="_blank" >RIV/14864347:_____/01:93511_3 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
PUV 2001-12679 "Chléb s přídavkem chmele"
Original language description
Užitný vzor popisuje směs pro přípravu chlebového kvasu s přídavkem jemně mletého chmele. Použitý chmel odrůdy Žatecký poloraný červeňák musí obsahovat 13 až 17 % hm. celkových pryskyřic a 3,0 až 4,0 % alfa hořkých kyselin. Chlebový kvas se připraví tak,že žitná chlebová muka se promíchá s jemně mletým chmelem vodou a zákvasem na homogenní směs. Množství použitého chmele je 0,4 až 0,6 % hm. vztaženo na recepturní žitnou mouku.
Czech name
PUV 2001-12679 "Chléb s přídavkem chmele"
Czech description
—
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP9351" target="_blank" >EP9351: The technology of processing of hops to non-traditional food purposes.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
v řízení
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
Jan 1, 2002
Owner name
Pekárna Žatec, a.s.
Method of use
—
Usage type
—