Wheat biscuits with a decreased content of rapidly digestible starch and an increased content of resistant starch
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F18%3A00004544" target="_blank" >RIV/00027006:_____/18:00004544 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pšeničné sušenky se sníženým obsahem rychle stravitelného škrobu a zvýšeným obsahem rezistentního škrobu
Original language description
Technické řešení se týká výroby pšeničných sušenek se sníženým obsahem rychle stravitelného škrobu a zvýšeným obsahem rezistentního škrobu prostřednictvím použití tuku se zvýšeným obsahem mastných kyselin s krátkým a středním řetězcem.
Czech name
Pšeničné sušenky se sníženým obsahem rychle stravitelného škrobu a zvýšeným obsahem rezistentního škrobu
Czech description
Technické řešení se týká výroby pšeničných sušenek se sníženým obsahem rychle stravitelného škrobu a zvýšeným obsahem rezistentního škrobu prostřednictvím použití tuku se zvýšeným obsahem mastných kyselin s krátkým a středním řetězcem.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Wheat with specific starch composition and features for food and non-food purposes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
31579
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence