All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Detection of coeliac reactivity in oats by means of selected commercial diagnostic kits

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F18%3A00004808" target="_blank" >RIV/00027006:_____/18:00004808 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Detekce celiakální reaktivity ovsa s využitím vybraných komerčních diagnostických kitů

  • Original language description

    Tři komerčně dostupné diagnostické kity byly hodnoceny z hlediska jejich vhodnosti pro využití při mapování celiakální reaktivity genetických zdrojů ovsa. U souboru deseti odrůd osa setého byl stanoven obsah reaktivního lepku, hrubých bílkovin a aveninu. Měrná celiakální reaktivita byla potvrzena jako odrůdově specifický znak studovaných odrůd. Variabilita obsahu reaktivního lepku byla významně ovlivněna volbou diagnostického kitu v důsledku přítomnosti specifických protilátek.

  • Czech name

    Detekce celiakální reaktivity ovsa s využitím vybraných komerčních diagnostických kitů

  • Czech description

    Tři komerčně dostupné diagnostické kity byly hodnoceny z hlediska jejich vhodnosti pro využití při mapování celiakální reaktivity genetických zdrojů ovsa. U souboru deseti odrůd osa setého byl stanoven obsah reaktivního lepku, hrubých bílkovin a aveninu. Měrná celiakální reaktivita byla potvrzena jako odrůdově specifický znak studovaných odrůd. Variabilita obsahu reaktivního lepku byla významně ovlivněna volbou diagnostického kitu v důsledku přítomnosti specifických protilátek.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    30308 - Nutrition, Dietetics

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1810102" target="_blank" >QK1810102: Development of oat genotypes with low coeliac reactivity and high nutritional quality</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    66

  • Issue of the periodical within the volume

    12 vědecká příloha

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    405-408

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database