Gluten content in different oat varieties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F21%3AN0000067" target="_blank" >RIV/25328859:_____/21:N0000067 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah lepku v různých odrůdách ovsa (Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Příspěvek shrnuje výsledky studia vlivu odrůdy, lokality a ročníku sklizně na obsah imunoreaktivního lepku stanoveného pomocí kitu AgraQuant® Gluten G12 (RomerLabs). Byla sledována také souvislost obsahu lepku s typem (nahý, pluchatý) a složením (obsah bílkovin, škrobu a beta glukanů) ovesného zrna. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin - CzechFoodChem, 2021, 24.-26.5.2021, online; poster.
Czech name
Obsah lepku v různých odrůdách ovsa (Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů