Brassinosteroids and the quality of food wheat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F03%3A00005626" target="_blank" >RIV/60460709:41210/03:00005626 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Brassinosteroidy a jakost potravinářské pšenice
Original language description
Práce shrnuje výsledky studia produktivity a kvality zrna potravinářské pšenice v letech 1996-2002, změny struktury výnosu, obsahu chlorofylu, energetické bilance fotosyntézy, po aplikaci rostlinných steroidních biologicky aktivních derivátů přírodníchlátek. Bylo testováno 8 brassinosteroidů na dvou odrůdách pšenice. Látky mají příznivý vliv na výši výnosu a také zvyšují obsah lepku, i když sedmiletá řada experimentálních dat zřetelně svědčí o převažujícím vlivu počasí v závěru vegetace na kvalitu a obsah lepku.
Czech name
Brassinosteroidy a jakost potravinářské pšenice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - 34.sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
111-113
Publisher name
Vysoká škola chemicko-technologická
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—