Principles of forage crops preservation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000399" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000399 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Základy konzervace pícnin
Original language description
Je prokázáno,že kvalitní siláž lze vyrobit v silážním žlabu, ve věži, v PE vaku. Lze to ovšem dokázat jen pokud se dodržují základní požadavky, především optimální obsah sušiny, dostatečné nařezání hmoty, rychlé naskladnění, udusání a neprodyšné zakrytí.
Czech name
Základy konzervace pícnin
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Výživa a zdraví zvířat jako základní předpoklady realizace genetického potenciálu skotu.
ISBN
—
Number of pages of the result
10
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Chovservis a.s. Hradec Králové
Place of publication
Hradec Králové
UT code for WoS chapter
—