Comparison of meat performance of bulls and steers fattened under different intensity
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F00%3A00000412" target="_blank" >RIV/00027014:_____/00:00000412 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání masné užitkovosti býků a volů při různé intenzitě výkrmu
Original language description
Byla sledována masná užitkovost býků a volů po otcích plemen gasconne a charolais vykrmovaných stájovým způsobem nebo kombinovaným způsobem s využitím pastvy. Býci dosáhli nejvyššího denního přírůstku, jatečné výtěžnosti a podílu masa celkem. Systém výkrmu volů s využitím pastvy se v porovnání se stájovým výkrmem projevil ve významně nižším protučněním.
Czech name
Porovnání masné užitkovosti býků a volů při různé intenzitě výkrmu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Agroregion 2000
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Jihočeská univerzita České Budějovice
Place of publication
Jihočeská univerzita Č.Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—