Fatty acid profiles of raw and cooked meat of chickens fed feed mixtures with different concentrations of copper sulphate pentahydrate and Cu-glycine.,
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F01%3A00000154" target="_blank" >RIV/00027014:_____/01:00000154 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi.,
Original language description
Byl zkoumán vliv různého obsahu a zdroje mědi na obsah a složení mastných kyselin v syrovém a vařeném stehením svalstvu kuřecích brojlerů. Z výsledků vyplvynulo že tepelná úprava snižuje koncentraci polynenasycených mastných kyselin ve svalstvu a zvyšujeobsah nasycených a mononenasycených mastných kyselin. Po vaření bylo zaznamenáno mírné snížení poměru n6:n3 PUFA mastných kyselin.
Czech name
Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi.,
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
IV. Kábrtovy dietetické dny.
ISBN
80-7305-414-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
201-207
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Sep 20, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—