Trends and possibility of using additives at roughage and at concentrates
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005000" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005000 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Trendy a možnosti v používání konzervantů objemných a koncentrovaných krmiv
Original language description
Na českém trhu působí 20 firem nabízejících 25 biologických a 25 chemických přípravků. Podstatou silážování je vytvoření prostředí vhodného pro vznik bakterií mléčného kvašení (LAB). Biologické přípravky obsahují LAB a některé i enzymy.
Czech name
Trendy a možnosti v používání konzervantů objemných a koncentrovaných krmiv
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Kozervace krmiv
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
13-18
Publisher name
Bioferm CZ
Place of publication
Brno
Event location
Hustopeče u Brna
Event date
Feb 21, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—