The trends at useing of preparates for forage preservation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005025" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005025 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
Original language description
Na českém trhu působí 20 firem nabízejících 25 biologických a 25 chemických přípravků. Podstatou silážování je vytvoření prostředí vhodného pro vznik bakterií mléčného kvašení (LAB). Biologické přípravky obsahují LAB a některé i enzymy.
Czech name
Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Volume of the periodical
6
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
40-43
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—