Meat content in pig carcasses has increased in CR
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005046" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005046 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60076658:_____/02:10:_2137 RIV/00027014:_____/02:10:_2137
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zmasilost prasat se u nás zvýšila.
Original language description
Článek pojednává o postupech, podle kterých lze odhadnout na jatečně upraveném těle prasete podíl svaloviny s dostatečnou statistickou spolehlivostí. Dále vysvětluje klasifikační schéma SEUROP - systém, uvádí vlivy působící na zmasilost prasat. Postupnéz
Czech name
Zmasilost prasat se u nás zvýšila.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QC1231" target="_blank" >QC1231: Objective classification of pig, cattle and sheep carcasses</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec (Živočišná výroba)
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
X
Issue of the periodical within the volume
7
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
23-23
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—