The narrow viewpoint on the quality of pork meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008741" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008741 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027014:_____/99:00008360
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zúžený pohled na kvalitu vepřového masa
Original language description
Klasifikační systém SEUROP nejlépe hodnotí zvířata s vysokým podílem libové svaloviny, dochází však k výskytu PSE a snížení kvality masa. Je třeba určit nejvhodnější hybridní kombinace prasat pro konkrétní chovné podmínky ke standardizaci kvality produktu
Czech name
Zúžený pohled na kvalitu vepřového masa
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7114" target="_blank" >EP7114: Effect of genetic construction on quality marks and economic production of pork pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Volume of the periodical
3
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
33
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—