All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Determination of differences in chosen pork manufacture qualities

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000147" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000147 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa

  • Original language description

    U jatečných prasat známého genotypu byly vyhodnoceny (s ohledem na pohlaví) základní ukazatele jatečné hodnoty a vybrané markery jakosti vepřového masa. Prasata byla klasifikována metodou SEUROP. Průměrný podíl libového masa na JUT činil pro celý soubor54,2% (třída U), u prasniček 56,2% (E) a u kastrátů 53,3% (U). Barva masa odpovídala standardu pro vepřové maso, výskyt PSE masa nepřesáhl 10% souboru. Ztráty šťáv odkapem byly velmi variabilní, variabilita obsahu sušiny a hrubých bílkovin byla naopak nízká.

  • Czech name

    Stanovení diferencí ve vybraných užitných vlastnostech vepřového masa

  • Czech description

    U jatečných prasat známého genotypu byly vyhodnoceny (s ohledem na pohlaví) základní ukazatele jatečné hodnoty a vybrané markery jakosti vepřového masa. Prasata byla klasifikována metodou SEUROP. Průměrný podíl libového masa na JUT činil pro celý soubor54,2% (třída U), u prasniček 56,2% (E) a u kastrátů 53,3% (U). Barva masa odpovídala standardu pro vepřové maso, výskyt PSE masa nepřesáhl 10% souboru. Ztráty šťáv odkapem byly velmi variabilní, variabilita obsahu sušiny a hrubých bílkovin byla naopak nízká.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-86909-01-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    334-336

  • Publisher name

    VÚPP

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    Jan 1, 2005

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article