The production of stable ammonia in pig fattening after additives application
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A%230000657" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:#0000657 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkce stájového amoniaku ve výkrmu prasat po aplikaci aditiv
Original language description
Pokles produkce amoniaku v prostředí stáje byl zaznamenán u 3. a 4. varianty (dávka aditiv 100 nebo 150 ml.m-3). Produkce amoniaku se snížila o 48, respektive 25 %. Ekonomické náklady na 1 kg přírůstku se zvýšily o 0,6-0,8 %.
Czech name
Produkce stájového amoniaku ve výkrmu prasat po aplikaci aditiv
Czech description
Pokles produkce amoniaku v prostředí stáje byl zaznamenán u 3. a 4. varianty (dávka aditiv 100 nebo 150 ml.m-3). Produkce amoniaku se snížila o 48, respektive 25 %. Ekonomické náklady na 1 kg přírůstku se zvýšily o 0,6-0,8 %.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální otázky bioklimatologie zvířat 2004
ISBN
80-86454-56-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
60-64
Publisher name
ČHMU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Dec 16, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—