All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Composition and Changes of protein in mechanically deboned meat.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507338" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507338 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase

  • Original language description

    Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek.

  • Czech name

    Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase

  • Czech description

    Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference

  • ISBN

    978-80-7318-706-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

  • Place of publication

    Zlín

  • Event location

    Zlín

  • Event date

    May 22, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article