Content and changes of proteins in mechanically deboned meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509470" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509470 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
ruština
Original language name
Soderžanie, sostav i izmemenija proteina v mechaničeski obvalennom mjase
Original language description
Mechaničeskaja obvalka majsa pticy i svininy javljaetsja odnim iz glavnych processov obrabotki syr`ja, ispol`zuemogo pri proizvodstva mjasnych konservov,učityvaja proizvodstvo paštetov.V stat?e privodjatsja sravnenija koli`čestva aminokislot (aminokislotnogo indexa), pokazateli nez?menimych aminokislot i otdel?nych(predel`nych) aminokislot v mechaničesky obvalennom mjase pticy i svininy, zatem v grudnych i bedrennych myšcach tuški.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Innovative Technologies and contemporary materials
ISBN
978-9941-417-68-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Place of publication
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Event location
Akaki Tsereteli State University Kutaisii
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—