Ensiling preparations in the year 2004
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010067" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010067 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Konzervanty do siláží v roce 2004
Original language description
Příspěvek obsahuje informace o všech silážních konzervantech na českém trhu. V prodeji jsou přípravky biologické, chemické a chemicko-biologické. Velká pozornost je věnována aerobní stabilitě. Některé konzervanty obsahují bakterii Lactobacillus buchneri,která zvyšuje aerobní stabilitu siláží. I při použití konzervantů je stále nezbytné dodržovat základní technologická pravidla pro silážování.
Czech name
Konzervanty do siláží v roce 2004
Czech description
Příspěvek obsahuje informace o všech silážních konzervantech na českém trhu. V prodeji jsou přípravky biologické, chemické a chemicko-biologické. Velká pozornost je věnována aerobní stabilitě. Některé konzervanty obsahují bakterii Lactobacillus buchneri,která zvyšuje aerobní stabilitu siláží. I při použití konzervantů je stále nezbytné dodržovat základní technologická pravidla pro silážování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Volume of the periodical
8
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
23-33
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—