Ensiling and biological additives; preservation on the Czech market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010068" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010068 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Silážování a biologická aditiva, konzervanty na českém trhu
Original language description
Pro rychlé nastartování a usměrnění fermentačního procesu je vhodné použít biologická aditiva. Některé konzervanty obsahují pouze bakterie mléčného kvašení jiné bakterie mléčného kvašení v kombinaci s enzymy. Enzymy rozkládají polysacharidy na jednoduchécukry, které se stávají potravou bakterie mléčného kvašení.
Czech name
Silážování a biologická aditiva, konzervanty na českém trhu
Czech description
Pro rychlé nastartování a usměrnění fermentačního procesu je vhodné použít biologická aditiva. Některé konzervanty obsahují pouze bakterie mléčného kvašení jiné bakterie mléčného kvašení v kombinaci s enzymy. Enzymy rozkládají polysacharidy na jednoduchécukry, které se stávají potravou bakterie mléčného kvašení.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
8
Issue of the periodical within the volume
17
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
10-13
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—