Types of ensiling additives
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010066" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010066 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Typy silážnych konzervantov
Original language description
Pokiaľ prípravky obsahujú iba baktérie mliečneho kvasenia, nazývajú sa bakteriálne. Ak sú okrem baktérií ich súčasťou aj enzýmy, nazývajú sa bakteriálno-enzymatické. Chemické konzervanty obsahujú hlavne kyselinu mravčiu, propiónovú a ich soli.
Czech name
Typy silážních konzervantů
Czech description
Pokud obsahují přípravky pouze bakterie mléčného kvašení, nazývají se bakteriální. Jsou-li jejich součástí kromě bakterií i enzymy, nazývají se bakteriálně-enzymatické. Chemické konzervanty kromě toho obsahují hlavně kyselinu mravenčí, propionovou a jejich soli.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Slovenský chov
ISSN
1335-1990
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
3
Pages from-to
16-18
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—