Maize ensiling with additives
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000102" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000102 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Silážovánie kukurice a použitie konzervantov
Original language description
Veľkým problémom sa v mnohých podnikoch stáva aerobná stabilita siláže. Ta sa prejavuje zvyšovaním teploty, ktorá je zapričiněna něžiaducou mikrobiálnou činnosťou. Použitie konzervantov môže zlepšit pribeh a kvalitu fermentačného procesu. Podľa účinnej složky sa konzervanty rozdeľujú na biologické, biologicko-chemické a chemické.
Czech name
Silážování kukuřice s použitím konzervantů
Czech description
V mnohých podnicích je aerobní stabilita siláží velkým problémem. Projevuje se zvyšováním teploty, což je zapřičiněno nežádoucí mikrobiální činností. Průběh a kvalitu fermentačního procesu může zlepšit použití konzervantů. Podle účinné složky se konzervanty dělí na biologické, biologicko-chemické a chemické.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Naše pole
ISSN
1335-2466
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
2
Pages from-to
53-54
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—